Για άλλη μια χρονιά στην κορυφή του P.I.C.K. Πάτρας

Η παρουσία της Chatzis Racing Team ολοκληρώθηκε στο 8ο P.I.C.K. Πάτρας με σημαντικές επιτυχίες για τους οδηγούς της που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες που συμμετείχαν κατακτώντας 2 καρό σημαίες στις δύο από τις τέσσερις κατηγορίες του θεσμού και 4 βάθρα.


Στην κατηγορία Micro η υπόθεση νίκη ήταν στα χέρια των δύο κορυφαίων πιλότων της ομάδας Λάντζη Γιάννη και Πετρίση Στυλιανού όπου πρωταγωνίστησαν σε όλα τα σκέλη του αγώνα.
Ο Πετρίσης αναδείχθηκε σε μεγάλο νικητή του 8ου P.I.C.K. Πάτρας κατακτώντας πανάξια την καρό σημαία ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον Λάντζη στον τελικό.
Ο Λάντζης στάθηκε άτυχος εγκαταλείποντας τον αγώνα και παράλληλα χάθηκε και η ευκαιρία για το 1-2 στην κατηγορία Micro.
Θετικότατη ήταν η παρουσία του Κρίκη Γρηγόρη που κατέκτησε την 6η θέση της κατηγορίας έχοντας ένα σταθερό και γρήγορο γυρολόγιο.

O Πετρίσης στην κορυφή της Micro με τον Κώστα Χατζή
O Γρηγόρης Κρίκης ανάμεσα στους κορυφαίους της Micro
Στην κατηγορία Senior Loux και στα δύο βάθρα η παρουσία της Chatzis Racing Team ήταν έντονη. 
Στην Loux ο Ανδρέας Καλυβιώτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των αυτόματων καρτ κατακτώντας την 1η θέση και ταυτόχρονα την 1η θέση της γενικής κατάταξης μετά από σπουδαία εμφάνιση ενώ ο Γιώργος Βασιλάγκος τον ακολούθησε στο 2ο σκαλί του βάθρου κάνοντας το 1-2 για την Chatzis Racing Team.
Στην Senior o Παναγιώτης Πλιάτσικας ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου έχοντας προηγουμένως κερδίσει την 1η θέση γενικής στα χρονομετρημένα και στον ημιτελικό, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την παρουσία του στο 8ο P.I.C.K. Patras. 
Γιάννης Σταματίου κατέκτησε την 3η θέση στον ημιτελικό της κατηγορίας Senior αλλά δεν κατάφερε να πάρει μέρος στον τελικό ενώ ο Γιώργος Κουγιανός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο 8ο P.I.C.K από την 5η θέση της κατηγορίας Λουξ.

Καλυβιώτης και Βασιλάγκος το 1-2 στην Λουξ


Ο Πλιάτσικας στην 2η θέση της Senior
Στην κατηγορία των εξατάχυτων KZ2 o Γιώργος Κοκκινίδης κινήθηκε ταχύτατα, πέτυχε το ταχύτερο πέρασμα όλου του αγωνιστικού διημέρου και κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό. 
Στον ημιτελικό τερμάτισε 3ος αλλά μια ποινή τον έριξε στην τελευταία σειρά της εκκίνησης του τελικού στερώντας του ένα σίγουρο βάθρο.
Ο Χρήστος Ασημακόπουλος κατέκτησε την 2η θέση στην άτυπη μάχη της KZ2 Plus και την 8η θέση της γενικής των KZ2, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν αγώνα με αρκετές ατυχίες.
 

Η επόμενη παρουσία της Chatzis Racing Team θα είναι στον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting στο Καρτόδρομο στις Αφίδνες στις 9 Οκτωβρίου. 

Δελτίο ΤύπουRelated

Vasilagos George 7928460140049840152

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Supporters

Επομενοι αγωνες

25-26/2 1ος Πανελληνίου - Αθήνα
11-12/3 1ος Rotax M.C. - Μέγαρα
25-26/3 2ος Πανελληνίου - Αθήνα
22-23/4 2ος Rotax M.C. - Μέγαρα
06-07/5 3ος Πανελληνίου - Σπάρτη
24-25/6 4ος Πανελληνίου - Καλαμάτα
08-09/7 3ος Rotax M.C. - Μέγαρα
02-03/9 5ος Πανελληνίου - Αθήνα
16-17/9 P.I.C.K. Patras - Πάτρα
01-02/10 Special Event Rotax - Μέγαρα
28-29/10 Κύπελλο Ελλάδας - Θεσ/νίκη

Chatzis Official Fan Club


Karting News

item