Με 6 κύπελλα επέστρεψε η Chatzis Racing Team από το 3ο D Cup στην Πάτρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε την παρουσία της στον 3ο αγώνα του D Cup Challenge η Chatzis Racing Team καθώς είδε και τους 6 πιλότους της ομάδας της να ανεβαίνουν στο βάθρο. 


Στην κατηγορία ΜΙΝΙ η Chatzis Racing Team συμμετείχε με 3 μικρούς πιλότους συμβάλλοντας καταλυτικά στην πραγματοποίηση της κατηγορίας ΜΙΝΙ στον θεσμό του D Cup.


Γιάννης Λάντζης πιστοποίησε από την αρχή της ημέρα τον τίτλο του φαβορί κατακτώντας την pole position του αγώνα της ΜΙΝΙ και την 1η θέση γενικής και στα δύο σκέλη του αγώνα, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας ΜΙΝΙ Β.


Ο Γιάννης Ντάφος κατέκτησε την 4η θέση στην γενική κατάταξη και την 3η θέση στην ΜΙΝΙ Α ανεβαίνοντας στο 3ο σκαλί του βάθρου ολοκληρώνοντας έναν σπουδαίο αγώνα με αρκετές μονομαχίες.

Την τριάδα των επιτυχιών στην ΜΙΝΙ έκλεισε ο Γρηγόρης Κρίκης όπου τερμάτισε στην 5η θέση της γενικής και στην 2η θέση της κατηγορίας ΜΙΝΙ Β. Για τον Κρίκη αυτό ήταν το πρώτο του βάθρο σε επίσημο αγώνα πιστοποιώντας έτσι την διαρκή αγωνιστική του άνοδο από αγώνα σε αγώνα.


Στην μάχη της Senior των αυτόματων καρτ ρίχτηκε ο Βασιλάγκος Γιώργος έχοντας από την αρχή δύσκολο έργο με έναν τραυματισμό στα πλευρά του.
Το τελικό αποτέλεσμα όμως τον δικαίωσε ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου της A-Senior και στην 5η θέση γενικής ολοκληρώνοντας έναν δυνατό αγώνα με συνεχή παρουσία στις πρώτες θέσεις.
Στο Α σκέλος βρέθηκε στην 1η θέση της A Senior, στο Β σκέλος με το reverse grid στην 3η θέση φθάνοντας τελικά στο 2ο σκαλί του βάθρου στο Γ σκέλος σε έναν μαραθώνιο και επίπονο αγώνα 24 γύρων.


Στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία Super των εξατάχυτων καρτ η Chatzis Racing Team είδε και τους δύο πιλότους της να ανεβαίνουν στο βάθρο της PRO κάνοντας το 2-3 μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα με αρκετές ανατροπές.
Ο Γιάννης Σταματέλος ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου κατακτώντας παράλληλα και την 4η θέση γενικής ενώ και στο Α σκέλος του αγώνα βρισκόταν ήδη στην πρώτη πεντάδα μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα για τον ίδιο που του χάρισε το πρώτο βάθρο της καριέρας του.
Ο Χρήστος Ασημακόπουλος ακολούθησε τον teammate του Σταματέλο στο 3ο σκαλί του βάθρου παρά τον τραυματισμό στα πλευρά του ολοκληρώνοντας ιδανικά έναν ακόμα αγώνα για το D Cup που τον φέρνει και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της κατηγορίας PRO.

Χατζόγλου Αθανάσιος βρέθηκε και αυτός κάτω από την τέντα της Chatzis Racing Team προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα του D Cup έχοντας την υποστήριξη της αγωνιστικής μας ομάδας αλλά και του Φίλιππου Καλέση που τίμησε με την παρουσία του την προσπάθεια όλων μας στο 3ο D Cup Challenge.
Ο Χατζόγλου κινήθηκε ταχύτατα στο Α σκέλος του αγώνα κατακτώντας την 2η θέση γενικής αλλά στο Β σκέλος εγκατέλειψε από σασί και δεν κατάφερε να διεκδικήσει μια σίγουρη θέση στο βάθρο.

Η Chatzis Racing Team έχοντας ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία την παρουσία της σε τρεις συνεχόμενους καλοκαιρινούς αγώνες σε Καλαμάτα και Πάτρα,  συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία των οδηγών της για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου σε Rotax Max Challenge και P.I.C.K. Πάτρας

Related

Vasilagos George 2514049609601835622

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Supporters

Επομενοι αγωνες

25-26/2 1ος Πανελληνίου - Αθήνα
11-12/3 1ος Rotax M.C. - Μέγαρα
25-26/3 2ος Πανελληνίου - Αθήνα
22-23/4 2ος Rotax M.C. - Μέγαρα
06-07/5 3ος Πανελληνίου - Σπάρτη
24-25/6 4ος Πανελληνίου - Καλαμάτα
08-09/7 3ος Rotax M.C. - Μέγαρα
02-03/9 5ος Πανελληνίου - Αθήνα
16-17/9 P.I.C.K. Patras - Πάτρα
01-02/10 Special Event Rotax - Μέγαρα
28-29/10 Κύπελλο Ελλάδας - Θεσ/νίκη

Chatzis Official Fan Club


Karting News

item