Νέες επιτυχίες για την Chatzis Racing Team στο 2ο Rotax Max Challenge

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα της Chatzis Racing Team στο 2ο Rotax Max Challenge 216 όπου οι επτά οδηγοί που πήραν μέρος στον αγώνα έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό κατακτώντας δύο βάθρα στις τέσσερις κατηγορίες του θεσμού.


Στην κατηγορία Micro o Γιάννης Λάντζης κέρδισε την 1η θέση στο Α τελικό και την 2η θέση στον Β' τελικό ανεβαίνοντας στο 2ο σκαλί του βάθρου των νικητών κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις δυνατές μάχες που έδωσε μέσα στην πίστα και στα δύο σκέλη του αγώνα.

Ο Γιάννης Λάντζης
Ο Πετρίσης Στυλιανός έφθασε κοντά στην κορυφή κατακτώντας την 4η θέση στον Α τελικό και στον Β τελικό δείχνοντας ιδιαίτερη σταθερότητα στην οδήγηση του και μεγάλη οδηγική εξέλιξη.

O Πετρίσης Στυλιανός
Ο Ντάφος Γιάννης κατέκτησε την 10η θέση στον Α τελικό και την 9η θέση στον Β τελικό διατηρώντας ένα ιδιαίτερα σταθερό γυρολόγιο δείχνοντας να βρίσκει ολοένα και περισσότερο τα πατήματα του κερδίζοντας θέσεις και δίνοντας μάχες μέσα στην πίστα.

Ο Ντάφος Γιάννης
Ο Κρίκης Γρηγόρης τερμάτισε στην 11η θέση και στον Α και στον Β τελικό αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον του στην κατηγορία Micro.

Ο Κρίκης Γρηγόρης

Στην κατηγορία Junior o Σωτήρης Αθανασόπουλος ήταν για άλλη μια φορά ασυναγώνιστος κερδίζοντας πανάξια την 1η θέση στον Α και Β τελικό και την 1η θέση στα χρονομετρημένα. Κατέκτησε την καρό σημαία και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με ιδιαίτερη άνεση καθώς η διαφορά του ήταν τέτοια όπου είχε την δυνατότητα να διαχειριστεί ακόμα και τον ρυθμό του μέσα στην πίστα πιέζοντας απλά όσο χρειαζόταν για να έχει διαφορά ασφαλείας.

Ο Σωτήρης Αθανασόπουλος

Στην κατηγορία Senior o Μανώλης Σκεπετζάκης πέτυχε ταχύτατα περάσματα ειδικά στον Α τελικό όπου τερμάτισε την 6η θέση αλλά και στον Β τελικό τερματίζοντας στην 8η θέση. Έδειξε τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης και σίγουρα στους επόμενους αγώνες θα φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός.
Ο Μανώλης Σκεπετζάκης

Στην κατηγορία DD2 o Παύλος Ξυνός παρά την εγκατάλειψη που είχε στον 13ο γύρο του Α τελικού κατάφερε στην Β τελικό ξεκινώντας από το τέλος να τερματίσει στην 4η θέση και να βρεθεί μια ανάσα από το βάθρο και την 3η θέση ολοκληρώνοντας έναν εκπληκτκό αγώνα όπου θα μπορούσε άνετα να βρεθεί ακόμα ψηλότερα. 

Ο Παύλος Ξυνός με τον Σωτήρη Αθανασόπουλο

Επόμενος αγώνας για την Chatzis Racing Team o 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ στα Μέγαρα στις 15 Μαΐου.

Related

news 3264185921758210872

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Supporters

Επομενοι αγωνες

25-26/2 1ος Πανελληνίου - Αθήνα
11-12/3 1ος Rotax M.C. - Μέγαρα
25-26/3 2ος Πανελληνίου - Αθήνα
22-23/4 2ος Rotax M.C. - Μέγαρα
06-07/5 3ος Πανελληνίου - Σπάρτη
24-25/6 4ος Πανελληνίου - Καλαμάτα
08-09/7 3ος Rotax M.C. - Μέγαρα
02-03/9 5ος Πανελληνίου - Αθήνα
16-17/9 P.I.C.K. Patras - Πάτρα
01-02/10 Special Event Rotax - Μέγαρα
28-29/10 Κύπελλο Ελλάδας - Θεσ/νίκη

Chatzis Official Fan Club


Karting News

item