Η Chatzis Racing Team στην κορυφή

Η αγωνιστική ομάδα της Chatzis Racing Team βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ελληνικού καρτ για το 2014, με πολλές επιτυχίες σε όσους αγώνες έχει λάβει μέρος.


Αναλυτικά η άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν:

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ, ο εξαιρετικά ταλαντούχος πιλότος της ομάδας μας Αθανασόπουλος Σωτήρης με σασί FA Kart, έχει ουσιαστικά κλειδώσει τον φετινό τίτλο καθώς έχει μέχρι στιγμής δύο νίκες στον 2ο και τον 3ο αγώνα και μία δεύτερη θέση στον 1ο, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ο κορυφαίος πιλότος της κατηγορίας.

Στην κατηγορία Junior ο ανερχόμενος Ζήσης Κουρής, επίσης με FA Kart, ήταν ο μεγάλος νικητής στον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος που διεξήχθη η κατηγορία.

Πολύ καλή πορεία είχε και ο Στέλιος Σαγανάς με FA Kart στην κατηγορία Senior, τον οποίο υποστήριξε τεχνικά η ομάδα μας στον 2ο και τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου, όπου κατέκτησε την 2η και 4η θέση αντίστοιχα.

Στην μοναδική κατηγορία των εξατάχυτων καρτ που διεξάγεται φέτος στην Ελλάδα, για τον θεσμό του Κυπέλλου D-CUP, η ομάδα μας με πιλότο τον Θανάση Χατζόγλου με σασί FA Kart και μοτέρ ΤΜ, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας κατακτήσει την νίκη στον 1ο αγώνα της Πάτρας και την 3η θέση στον 2ο αγώνα της Καλαμάτας.

Στην κατηγορία των A-Senior του D-CUP σημειώθηκε μια ακόμα επιτυχία για την ομάδα μας, καθώς υπό την τεχνική μας υποστήριξη ο πιλότος από την Καλαμάτα Χρήστος Οικονόμου με FA Kart, κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη άνεση τον 2ο αγώνα, ενώ στον ίδιο αγώνα ακόμα ένας οδηγός μας, ο Φώτης Θωμάς με TonyKart ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας. Τα αποτελέσματα αυτά έχουν φέρει τους δύο πιλότους μας στην κορυφή της βαθμολογίας με πρώτο τον Χρήστο Οικονόμου και δεύτερο τον Φώτη Θωμά.

Τέλος, οι επιτυχίες της Chatzis Racing Team συνεχίστηκαν και για τον θεσμό του Rotax Max Challenge, όπου ο Ζήσης Κουρής στην Junior Max έχει πετύχει το απόλυτο των νικών στους δύο πρώτους αγώνες και βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου και του εισιτηρίου της πρόκρισης για τους Παγκόσμιους Τελικούς του Rotax στην Βαλένθια τον ερχόμενο Νοέμβριο. Επίσης, η πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασία μας, με την αγωνιστική ομάδα των Racer X, απέφερε καρπούς εξ αρχής, καθώς ο πιλότος Στράτος Γαλανόπουλος υπό την τεχνική μας υποστήριξη, πήρε μια σπουδαία νίκη στην κατηγορία DD2 στον 2ο αγώνα στις Αφίδνες και βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 1η θέση της σχετικής βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις των οδηγών που υποστηρίζουμε είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, αλλά και η καλύτερη απόδειξη της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στην Chatzis Racing Team.

Συνεχίζουμε δυναμικά για νέες επιτυχίες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του 2014 αρχίζοντας τον Σεπτέμβριο με την συμμετοχή μας στον 3ο αγώνα του RMC 2014 στις 14/9 και στο 6ο P.I.C.K 2014 στις 28/9

Χορηγός επικοινωνίας: Kartnews.gr

Related

news 8193113764342763548

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Supporters

Επομενοι αγωνες

25-26/2 1ος Πανελληνίου - Αθήνα
11-12/3 1ος Rotax M.C. - Μέγαρα
25-26/3 2ος Πανελληνίου - Αθήνα
22-23/4 2ος Rotax M.C. - Μέγαρα
06-07/5 3ος Πανελληνίου - Σπάρτη
24-25/6 4ος Πανελληνίου - Καλαμάτα
08-09/7 3ος Rotax M.C. - Μέγαρα
02-03/9 5ος Πανελληνίου - Αθήνα
16-17/9 P.I.C.K. Patras - Πάτρα
01-02/10 Special Event Rotax - Μέγαρα
28-29/10 Κύπελλο Ελλάδας - Θεσ/νίκη

Chatzis Official Fan Club


Karting News

item